Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Még mindig koronavírusos a Tökéletes hang színésznője

A színésznő állítja, egy alkalommal nem viselt maszkot, és el is kapta a betegséget.

Instagram oldalán beszélt koronavírus-fertőzéséről a 37 éves Anna Camp, akit hazánkban legtöbben a Pitch Perfect – Tökéletes hang című filmekből ismerhetnek.

Történetében elkeseredve kéri az embereket, hogy viseljenek maszkot, majd hozzáteszi, hogy néhány hete pozitív lett a koronavírus-tesztje.

“Három héten át extrém beteg voltam és még mindig vannak hosszan elnyúló tüneteim. Hihetetlenül óvatos voltam. Mindig maszkot viseltem. Fertőtlenítettem a kezem. Akkor, amikor a világ elkezdett újra nyitni, lemondtam a maszkról. Egyetlen alkalom volt, és el is kaptam.”

Anna arra is felhívta mindenki figyelmét, hogy ez a betegség kicsit sem hasonlít az influenzára. Mint mondta, teljesen elvesztette a szaglását és az ízérzékelését, és a mai napig is csak 30%-ban tértek vissza.

“Én szerencsés vagyok. Nem haltam meg. Viseljetek maszkot! Bárkivel és bármikor megtörténhet!” – tette hozzá a színésznő.

Anna Camp szineszno

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<