Még mindig koronavírusos a Tökéletes hang színésznője

-

Instagram oldalán beszélt koronavírus-fertőzéséről a 37 éves Anna Camp, akit hazánkban legtöbben a Pitch Perfect – Tökéletes hang című filmekből ismerhetnek.

Történetében elkeseredve kéri az embereket, hogy viseljenek maszkot, majd hozzáteszi, hogy néhány hete pozitív lett a koronavírus-tesztje.

“Három héten át extrém beteg voltam és még mindig vannak hosszan elnyúló tüneteim. Hihetetlenül óvatos voltam. Mindig maszkot viseltem. Fertőtlenítettem a kezem. Akkor, amikor a világ elkezdett újra nyitni, lemondtam a maszkról. Egyetlen alkalom volt, és el is kaptam.”

Anna arra is felhívta mindenki figyelmét, hogy ez a betegség kicsit sem hasonlít az influenzára. Mint mondta, teljesen elvesztette a szaglását és az ízérzékelését, és a mai napig is csak 30%-ban tértek vissza.

“Én szerencsés vagyok. Nem haltam meg. Viseljetek maszkot! Bárkivel és bármikor megtörténhet!” – tette hozzá a színésznő.

Anna Camp szineszno

Kapcsolódó

VV Alekosz 12 oltást is kér, mert kell a pénz fűtéskorszerűsítésre

A Momentum alsó hangon populista ötlete, hogy kapjon mindenki 100 000 forintot, aki beoltatja magát a koronavírus-vakcinával. 

Liv Tyler szilveszterkor kapta kézhez pozitív koronavírus-tesztjét

Liv Tyler is elkapta a koronavírust, a tapasztalatait egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg.

Tom Cruise robotokkal “védi” a Mission: Impossible 7 forgatását

Hogy a Mission: Impossible hetedik részének forgatását többé ne kelljen félbeszakítani a koronavírus-járvány miatt, Tom Cruise robotokkal biztosítja azt.

Tom Cruise konkrétan egy vírusbiztos bázist építtetett

A színész ebben tervezi leforgatni a Mission Impossible hetedik és nyolcadik részének hátramaradt jeleneteit.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet