Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Még mindig tud szintet lépni a Fear the Walking Dead

Az ötödik évadban világos a csapat küldetése: túlélőket keresni, és kissé jobb hellyé tenni azt, ami a világból megmaradt.

A világpremierrel egy időben, június 3-án hajnali 3 órakor mutatja be a Fear the Walking Dead 5. évadának első részét az AMC, amelyet aznap este, főműsoridőben, 22 órától megismétel, és ezt követi a NOS4A2.

Az ötödik évadban világos a csapat küldetése: túlélőket keresni, és kissé jobb hellyé tenni azt, ami a világból megmaradt. Morgan Jones (Lennie James) vezeti a csapatot a jóindulatban, a közösségben és a reményben gyökerező filozófiával. Minden karakter abban hisz, hogy ha most segít másoknak, jóvá teheti a múltban elkövetett hibáit. Azonban a bizalmat nem könnyű kiérdemelni. Küldetésük – hogy segítsenek másoknak – egy végső próba előtt áll, amikor a csoport felderítetlen vidéken találja magát. Egy olyan helyen, ahol nemcsak a múltjukkal, hanem a félelmeikkel is szembe kell nézniük. Csak a félelmekkel szembenézve lesznek képesek felfedzni egy merőben új életformát, amely örökre megváltoztatja valamennyiüket.

Fear the Walking Dead: 5. évad, 1. epizód: június 3-án, hétfőn hajnali 3-kor majd este 22 órától az AMC-n!

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<