Még Morgan immunitásának lehetősége is felmerül a Fear The Walking Dead új előzetesében

Arra már korábban is rengeteg példát láttunk, hogy a The Walking Dead sorozatok szereplői magukat vérrel és belsőségekkel bekenve csoszogtak a holtak közt. Ami Nicknek egy reggeli rutin volt a Fear The Walking Deadben, arra később Alpha egy egész franchise-t húzott fel Suttogók néven, de Rickék is hasonlóan élték túl azt, amikor Alexandriát bevették az élőhalottak.

Nos, úgy tűnik, hogy Morgan is ismeri a trükköt, csak éppen azt az alapszabályt nem, hogy nem igazán kellene hangosan beszélni miközben az élőhalottak között csoszogunk.

A vöröslő szemeit elnézve azonban több fórumon is beindult annak a találgatása, hogy mi van akkor, ha a Lennie James által alakított Morgant valójában nem is menti meg senki a Fear The Walking Dead 5. évadának fináléjában látott zombihordától, hanem egyszerűen immunis a zombikórra?

Ennek azért is lehet lehetősége, mert egyrészt a Rick-filmek, másrészt pedig a hamarosan induló The Walking Dead: World Beyond is foglalkozik a vírus elleni oltóanyag lehetőségével, fantasztikus húzás lenne az alkotók részéről, ha nem csak Rick Grimes, de a szintén a The Walking Dead első része óta a tévés univerzum részét képező Morgan Jones is ilyen fontos szerepet töltene be a The Walking Dead lezárását illetően.

fear_the_walking_dead_morgan_poszter

Szólj hozzá