Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Még nem készültek el a The Walking Dead 10. évados fináléjával

Az is kiderült, hogy mikor kerülhet adásba a The Walking Dead: World Beyond című sorozat.

Több portálon is azt lehetett olvasni, hogy a The Walking Dead 10. évadának utolsó része már csak a bemutatásra vár, de Angela Kang és az AMC vezetősége most nyilvánvalóvá tette, hogy még nem készültek el a befejező résszel.

Mindez azt illetően került szóba, hogy tulajdonképpen hivatalosan is megerősítették, hogy 2020-ban nem lesz új The Walking Dead-évad, a 11. évadot csak 2021-ben tudják bemutatni.

Ezt Josh Sapan és Ed Caroll az AMC vezérei erősítették meg a THR-nek. Mint mondták, a negyedik negyedévben fogják bemutatni az áprilisban elhalasztott The Walking Dead: World Beyond című sorozatukat, vagyis tulajdonképpen ez kerül a The Walking Dead helyére.

Ennek kapcsán az Express egyébként azt írja, hogy a The Walking Dead: World Beyond és a The Walking Dead utolsó része is még a speciális effektjeire vár és idézik Angela Kang showrunnert is, aki azt mondta, hogy “mire odakint a világ biztonságos lesz, addigra elkészülünk” az epizóddal.

Tehát minden fals hír ellenére szögezzük le: az epizód még nincs kész!

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<