Hír és közéleti magazin

Még nem unja a Transformers 4 posztereit?

Akkor megmutatjuk az eddigi összes posztert.

Jelentős kínai részvétellel készült az új Transformers-film, több ottani filmes cég beszállt a gyártásba, számos kínai színész játszik a produkcióban, és látványos jelenteket forgattak az ázsiai ország néhány híres helyszínén.

transformers_age_of_extinction_ver11_xlg

 

Iparági pletykák szerint mindezek miatt a Transformers: A kihalás kora világpremierjét valamelyik kínai nagyvárosban tartották volna, ám kiderült, az eseményre a világ minden részéről odasereglő újságírók nem kapnák meg idejében a vízumot. Ezért a szervezők a különleges státuszt élvező Hongkong mellett döntöttek.

A világpremieren ott lesz a rendező, Michael Bay és a legfontosabb szereplők Mark Wahlbergtől Li Bingbingig. Az esemény másik nevezetessége, hogy ingyenes koncertet ad a tavaly felfedezett, Grammy-díjas Imagine Dragons, amely a film betétdalainak szerzője és előadója.

transformers_age_of_extinction_ver2 transformers_age_of_extinction_ver3 transformers_age_of_extinction_ver4 transformers_age_of_extinction_ver5 transformers_age_of_extinction_ver6 transformers_age_of_extinction_ver7 transformers_age_of_extinction_ver8 transformers_age_of_extinction_ver9 transformers_age_of_extinction_ver13 transformers_age_of_extinction_ver14 transformers_age_of_extinction_ver15 transformers_age_of_extinction_ver16 transformers_age_of_extinction_ver17 transformers_age_of_extinction_ver19 transformers_age_of_extinction_ver20