Megállapodtak az Agymenők 11. és 12. évadáról

Hosszú bértárgyalások után végre sikerült megállapodniuk a színészeknek és a produkció készítőinek, így már szinte hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a mostani 10. évad után még legalább két évadnyi Agymenőket kapunk.

Persze a maga 15 milliós nézettségével (és 3-as ratingjával) őrültség lett volna a CBS csatorna részéről, ha nem tesz meg mindent azért, hogy folytatódjon a sorozat…

Most úgy hírlik, hogy a 11. és a 12. évadban az 5 alaptag – Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg és Kunal Nayyar – már azonos fizetést kap. Az előző évadokban csak Parsons, Galecki és Cuoco kapott 1 millió dollárt epizódonként, a többiek ennél kevesebbet – Melissa Rauch, Mayim Bialik és Kevin Sussman ezután is kevesebbet keres majd.

A részletek egyelőre nem ismertek, de szinte biztosra vehető, hogy 2017 őszén és 2018-ban is 24 új epizóddal vág neki az aktuális sorozatévadnak az Agymenők. A hírt egyébként Bill Prady, a sorozat egyik forgatókönyvírója a Facebookon már megerősítette, de a CBS egyelőre nem adott ki közleményt.

Az viszont biztos, hogy a csatorna emellett továbbra is dolgozik a Sheldon gyerekkorát feldolgozó előzménysorozaton, amely a hírek szerint egy Már megint Malcolm-szerű sitcom lenne.

Szólj hozzá