Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Megérkezett a BOMBSHELL előzetese

A Bombshell a Fox News vezérének meeto botrányát dolgozza fel.

Az Austin Powers-filmek és az Apádra ütök rendezője, Jay Roach készített filmet a Fox Newst alapító Roger Ailes zaklatási botrányáról.

Ahogy ismert, Roger Ailes, a Fox News médiabirodalom egykori vezérigazgatója egy szexuális zaklatási botrányba bukott bele 2016-ban, majd egy évvel később meghalt. Ailest a Fox egyik korábbi tévébemondója, Gretchen Carlson perelte be, és hiába tagadta a vádakat, a New York Magazine még több hasonló történetet ásott elő róla, egészen a hatvanas évektől. A Fox egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Megyn Kelly szintén arról számolt be, hogy Ailes az akarata ellenére hozzá is közeledett.

A filmben Gretchen Carlsont Nicole Kidman, Megyn Kellyt Charlize Theron alakítja, Margot Robbie pedig egy Kayla Pospisil nevű fiktív karaktert játszik. Roger Ailes szerepében az Űrbalekok Dick Solomonját, a The Crown (A korona) Winston Churchilljét és a Cliffhanger Qualenjét alakító John Lithgow lesz látható, ám a most közzétett teaserben ő pont nem tűnik fel. A további szerepekben Alice Eve, Kate McKinnon, Allison Janney, Connie Britton, Alanna Ubach és Nazanin Boniadi lesz látható.  A forgatókönyvet A nagy dobás, a David Gale élete, valamint a Szerelem és más drogok cselekményén is dolgozó Charles Randolph írta.

A Bombshell december 20-tól lesz látható az Egyesült Államok mozijaiban, magyarországi bemutatóról még nincs hír.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<