Megérkezett a Doktor Balaton első előzetese

Már nem kell sokáig várakozniuk a nézőknek, hamarosan megismerhetik a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatának történetét.

A Doktor Balaton címszereplője Mészáros András lesz, a főbb szerepekben pedig Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint és Sárközi Nagy Ilonát láthatják majd a nézők, de feltűnik Voith Ági és Bodrogi Gyula is.

Doktor Balaton jelenet

A csatorna a magyar Dallasként emlegeti az új dramedyt, aminek középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A sorozat egy fiktív balatonfelvidéki településen, Balatonmeggyesen játszódik, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik.

A sorozathoz most megérkezett az első előzetes is, tele a tévében jelenleg is látható ismerős arccal, akik főleg a Drága örökösök különböző kisebb szerepeiben tűnnek fel mostanság.

Persze Bodrogi Gyulát is minden bizonnyal örömmel fogadják majd a nézők, ő mondja ki a Doktor Balaton előzetesének nagy tanulságát is, vagyis hogy: “Nagy kincs nagy bajt hoz.”

Az új napi televíziós sorozat ötletgazdája és producere Diószegi Judit, gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez, kezdve A mi kis falunktól a már említett Drága örökösökön át egészen a Korhatáros szerelemig.

Nagy örömmel mutatjuk be a Doktor Balaton első képkockáit. A ContentLab&Factory a pandémia okozta komoly kihívások ellenére is profi, összehangolt munkával egy ilyen színvonalas produkciót hozott létre, ami reméljük, hogy a nézők tetszését is elnyeri majd” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.