Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Megérkezett a KICSINYÍTÉS első előzetese

Abban a világban, ahol az emberek 10 centisek sokkal jobban lehet bánni a rendelkezésre álló erőforrásokkal, így a vízzel, az étellel, az energiával, de tulajdonképpen mindennel, hiszen mindenből alig kell valami. Éppen ezért nagyon könnyen gazdag lehetsz. Álomszerűen hangzik nem?

Mi történne, ha norvég tudósok új megoldással állnának elő az emberiség egyik legnagyobb problémájára, a túlnépesedésre? A megoldás a következő: zsugorítsuk az embereket úgy egy arasznyira, és adjunk 200 évet a teljes globális kicsinyítésnek. Az emberek lassan rájönnek, mennyivel tovább tart a pénzük egy miniatürizált világban. Egy jobb élet ígérete Paul Safranek átlagembert és feleségét, Audreyt is arra készteti, hogy hátrahagyva stresszes omahai életüket, lekicsinyíttessék magukat, és beköltözzenek a kisméretűek közösségébe. Ez a döntésük életre szóló kalandokat indít be…

A Kicsinyítés Alexander Payne (Utódok) rendezésében érkezik a mozikba 2018 januárjában, a főbb szerepekben Matt Damon, Christoph Waltz, Kristen Wiig, Hong Chau, Jason Sudeikis na meg Laura Dern és Neil Patrick Harris lesz látható.

<