Megérkezett a Pókember 3. részének hivatalos címe

Azok után, hogy a Pókember 3. színészei a bolondját járatták az internetezőkkel, végre hivatalosan is megérkezett a Jon Watts rendezésében készülő és a tervek szerint még idén decemberben érkező harmadik Pókember-film címe.

Mint kiderült a tegnap közzétettek közül sem a “Phone Home,” sem a “Home-Wrecker” vagy a “Home Slice” nem fedte a valóságot.

Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon ezúttal nem képeken, hanem egy 30 másodperces klipben jelennek meg, amely azzal kezdődik, hogy Holland kilép Jon Watts rendező irodájából, és sajnálkozik, amiért hamis filmcímet kaptak korábban.

“Újra hamis címet adott nekünk… egyszerűen nem értem, miért csinálja ezt folyton” – kérdezi Holland, majd a többiek közlik vele, hogy azért, mert nem éppen a titoktartással szerzett magának hírnevet, hiszen korábban több szuperhősfilm titkos részletét is kikotyogta a sajtónak.

Ezt követően a kamera egy táblára fókuszál, amelyen több potenciális filmcím is megjelenik…

A Peter Parkert harmadik szólókalandján is megformáló Tom Holland Instagram-bejelentésének értelmében a Pókember 3. része Spider-Man: No Way Home címen érkezik majd a mozikba az Egyesült Államokban és angol nyelvterületen, még magyarul talán a Nincs hazaút vagy a Nincs hazatérés lehetnek ennek megfelelői. (Az első két film “Hazatérés” illetve “Idegenben” alcímmel érkezett hazánkba.)

A film a tervek szerint 2021 december 17-én kerül a mozikba.