Megérkezett az Éhezők viadala előzményregénye

-

Mai nappal magyarul is megérkezett Suzanne Collins új regénye, mely az Énekesmadarak és kígyók balladája címet kapta.

Collins nem merészkedett messze sikertörténetétől: bár Peeta és Katniss nem térnek vissza, egy fontos mellékszereplő történetét ismerhetjük meg alaposabban. Sajnos, nem Finnick az, de annál izgalmasabb a szerző választása. Üdvözöljük a fiatal Coriolanus Snow-t, aki még nem Panem elnöke, de már elindulna a hatalom felé vezető úton!

A történet szerint a 10. Éhezők viadalát rendezik éppen, és a hatalomra éhes Snow megalázó feladatot kap. Neki kell felkészíteni az esélytelen 12. körzet versenyzőjét a viadalra. Ha Snow hatalmat akar, már pedig azt akar, valahogy nyertessé kell tennie a lányt. Indulhat a játszma!

Az Agave beleolvasót is elérhetővé tett az érdeklődőknek:

BELEOLVASÓ

Gondolom, az sem lep meg senkit, hogy filmesíteni is fogják. A Lionsgate már megvette a jogokat, és Collins dolgozik az adaptáción.

Kapcsolódó

Az Amazon mutatja be a Tomorrow War című akció-scifit

Az Amazon 200 millió dollárért megvásárolhatja a Paramount és Skydance közös akciófilmjét, a Chris Pratt (Jurassic World) főszereplésével készült Tomorrow War-t, írja a Collider.

Előzetest kapott Az űrsepregetők, ami 2021 első nagyszabású sci-fi-je

Jo Sung-hee (A farkasfiú) rendezésében érkezik a Netflixre a következő nagyszabású ázsiai sci-fi, Az űrsepregetők, amelyben hatalmas az univerzum, és tele van értékes szeméttel.

Ami a Vissza a jövőbe-filmekben sci-finek tűnt, ma már a (kiterjesztett) valóság

A sci-fi filmekben megjósolt technológiák közül sokra még akár évszázadokat is várni kell, de a kiterjesztett valóság segítségével már ma is bárki terminátorrá válhat.

Ha a gépek egyszer fellázadnak, nincs az a John Connor, aki megállítsa őket

Ismerősek a filmek, amelyekben a mesterséges intelligencia (MI) öntudatára ébred és átveszi az uralmat a világon? Most kiderült, hogy nincs az a John Connor vagy éppen Arnold Schwarzenegger, aki megállíthatná a gépeket egy hatalomátvétel esetén. Ennyit Hollywoodról.

Most a címlapon

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

A Hírstart ajánlata