Filmes hírek Megérkeztek az első képek a Mortal Kombat mozifilmből

Megérkeztek az első képek a Mortal Kombat mozifilmből

Végre képeket is kaptunk a készülő Mortal Kombat filmből, amelynek rendezői székében Simon McQuoid foglal helyet, még a producerek közt egyebek mellett James Wan nevét is olvashatjuk.

McQuoid szerint a filmje “olyan lesz, akár egy családi dráma, csak tele brutális harcjelenetekkel” és Sub Zero illetve Scorpion konfliktusa lesz az egyik allappillére, de nem ez a legérdekesebb a projektben, hanem, hogy lesznek benne a játék ikonikus pillanatait megidéző kivégzések is.

Újdonság, hogy Lewis Tan színész egy Cole Young nevű, teljesen új karaktert vezet be a Mortal Kombat világába. Az egykori MMA-harcos Sonya Blade-hez csatlakozva keveredik bele a Mortal Kombatba, ahol a többi földi harcossal közösen felkészülnek a Földet megtámadó túlvilágiakkal szembeni harcra.

Simon McQuoid rendező arra utasította Kyle Gardine kaszkadőrkoordinátort, hogy olyan harcjeleneteket tervezzen, amelyekhez foghatót még egyetlen mozifilm közönsége sem láthatott és ezekben a harcjelenetekben a kivégzésekkel kívánnak sokkolni.

A Mortal Kombat április 16-án debütál egyes mozikban és az HBO Max-en.