Meghan Markle-nek vetélése volt

-

Meghan Markle-nek a New York Times hasábjain jelent meg egy esszéje arról, hogy júliusban volt egy vetélése. Ahogy fogalmaz az írásban, épp fiát, Archie Harrisont tette tisztába, mikor a baj történt – írja a 24.hu.

A földre rogytam. Altatót énekeltem Archie-nak, hogy mindketten megnyugodjunk. De tudtam, ahogy első szülött fiamat magamhoz ölelem, a másodikat épp elveszítem.

– emlékezett vissza a cikkben.

Órákkal később a kórházi ágyban, már Harryvel az oldalán gyászolta a hercegné meg nem született második gyermekét, és azon gondolkozott, hogy vajon, hogy fogják ezt túlélni.

A hercegné úgy gondolta, hogy a gyógyulásban nagy szerepe lesz annak, hogy megosztja a világgal vetélésének történetét.

Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született. A pár második csemetéjének érkezéséről még nem tudott a nyilvánosság, így a pici elvesztését a sajtó és a média nyomása nélkül kezdhették el feldolgozni.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet