Megint kap egy testvérsorozatot a Gyilkos elmék

-

A Forest Whitaker nevével fémjelzett Criminal Minds – Suspect behavior (itthon az AXN adta Alapos gyanú címmel) buktája nem volt elég a CBS-nek, a csatorna ugyanis most újra megpróbálkozna egy spin-offal, hátha az többet él meg egy 13 részes évadnál.

MATTHEW GRAY GUBLER, PAGET BREWSTER, KIRSTEN VANGSNESS, THOMAS GIBSON, JOE MANTEGNA, SHEMAR MOORE, A.J. COOK

Az új spin-off a mostani Gyilkos elmék évadban kap majd egy backdoor-pilotot, ami annyit tesz ugye, hogy a Gyilkos elmék szereplői mellett már feltűnnek a leendő sorozat karakterei is, aztán meg a következő tévés évadban jönne az önálló sorozat.

Az új sorozat producere és egyben írója a Gyilkos elmék showrunnere, Erica Messer lesz, excutive producere pedig Mark Gordon és Nick Pepper. A történet egy olyan FBI-csoportról szól majd, aminek tagjai a külföldön bajba került amerikaiakon segítenek, vagyis tulajdonképpen abban lesz más, hogy eléggé változatosak lesznek a helyszínek.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet