Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Megjelenésre várva: Cursed

Az egyik kedvenc mítoszom Arthur királyé. A feldolgozásait is bírom, így nekem duplán várós a nyár.

Hamarosan élesedik a Netflixen a Cursed. (Már júliusban.) Nem fogok azonban nekiesni, hiszen én előbb szeretek olvasni, ha már egyszer regény alapú a sorozat…

Így kivárom, amíg augusztusban a Libri kihozza a regényt. Thomas Wheeler jegyzi, de biztató, hogy Frank Miller keze is benne van a történetben. Magyarul Cursed: Átkozott címen kereshetjük, előreláthatólag 8.14-től.

Amiért izgalmas a sztori, hogy nem Arthur lesz a főszereplő, hanem a Tó Hölgye. Aki itt egy mészárlás egyetlen túlélője, egy küldetéssel. A mitikus kardot el kell juttatnia egy mitikus varázslóhoz. (Merlin!) Út közben szövetséget köt egy jóképű zsoldossal, akit nem mellesleg Arthurnak hívnak. Nimue maga kezdi el forgatni a kardot, tündékkel lép szövetségre és harcba kezd a paladinokkal is.

Személy szerint a regényt jobban várom, mint a sorozatot. Kinek jutott eszébe egy afroamerikai Arthur? Kelták, könyörgöm. Nem baj, majd olvasok! Augusztus 14.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<