Megjelenésre várva: Cursed

-

Az egyik kedvenc mítoszom Arthur királyé. A feldolgozásait is bírom, így nekem duplán várós a nyár.

Hamarosan élesedik a Netflixen a Cursed. (Már júliusban.) Nem fogok azonban nekiesni, hiszen én előbb szeretek olvasni, ha már egyszer regény alapú a sorozat…

Így kivárom, amíg augusztusban a Libri kihozza a regényt. Thomas Wheeler jegyzi, de biztató, hogy Frank Miller keze is benne van a történetben. Magyarul Cursed: Átkozott címen kereshetjük, előreláthatólag 8.14-től.

Amiért izgalmas a sztori, hogy nem Arthur lesz a főszereplő, hanem a Tó Hölgye. Aki itt egy mészárlás egyetlen túlélője, egy küldetéssel. A mitikus kardot el kell juttatnia egy mitikus varázslóhoz. (Merlin!) Út közben szövetséget köt egy jóképű zsoldossal, akit nem mellesleg Arthurnak hívnak. Nimue maga kezdi el forgatni a kardot, tündékkel lép szövetségre és harcba kezd a paladinokkal is.

Személy szerint a regényt jobban várom, mint a sorozatot. Kinek jutott eszébe egy afroamerikai Arthur? Kelták, könyörgöm. Nem baj, majd olvasok! Augusztus 14.

Kapcsolódó

A lány, aki a tűzzel játszott – Végzet: A Winx Saga sorozatkritika

Nem nagyon lehetne tipikusabb misztikus tinisorozat-kezdést bemutatni, mint amit a Végzet: A Winx Saga bemutat.

A Netflix kidobott egy videót a Bridgerton 2. évadához

Korábban már megírtuk, hogy A Bridgerton család címet viselő Netflix sorozat 2. évadát.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

Unrecorded Night címen készül David Lynch Netflix-sorozat

Kiderült, hogy David Lynch Wisteria munkacímet viselő Netflix-sorozata már az Unrecorded Night címre hallgat.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata