Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Megjelenésre várva: Sabrina és Stargirl

A Könyvmolyképző nyárra filmes regényekkel készül: Sabrina és Stargirl is érkezik.

sabrinaA Maxim Kiadó hozza a Riverdale-regényt, a Könyvmolyképző pedig lecsapott az univerzum egy másik darabjára. Boszorkányszezon címmel az első Sabrina tiniboszi sztori várhatóan június első felében érkezik.

A regény és Sarah Rees Brennan a Netflix sorozat történetét veszi át: Sabrina lassan 16 éves lesz, és komoly döntést kell meghoznia. Az apja révén félig boszorkány a lány, és bár eddig nagynénjeitől tanult varázslatot, emberként élt. Vannak barátai, és egy szerelme is. Ha azonban leteszi a boszorkányok esküjét, változnia kell a dolgoknak. Mit válasszon?

Gondolom, nem lep meg senkit, hogy filmes borítót kap a regény.

Ami igaz a másik nyári újdonságára is a kiadónak. Stargirl is filmes borítóval kerülhet az érdeklődők polcára – vagy, ha valaki nagyon szemfüles és spórolni akar, korábban már kiadták ezt a regényt. Igaz, a borító nem filmes, de olcsóbban be lehet szerezni akár antikváriumból is ezt a regényt.

Hamar tisztázzuk: ez nem a DC Stargirl-je!

Jerry Spinelli regényében új lány érkezik az iskolába, egy igazi különc. A neve helyett Stargirlnek kell szólítani, fura ruhákat hord és nem a megszokott módon viselkedik. Leót elbűvöli, és az osztálytársak között szerelem szövődik. Ám a fiút bántani kezdi, ahogy néznek rájuk Stargirl viselkedése miatt. A kérésére a lány hajlandó változni: de fogja még Leo szeretni, ha Stargirl feladja magát?

Az új kiadás pontos dátuma még nincs meg, de a kiadó megjelenési naptára alapján júniusban kihozzák ezt a kötetet is.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<