Meglepő a Keresztanyu fogadtatása

Attól függetlenül, hogy alapvetően nem az én műfajom, szinte biztos voltam abban, hogy azok, akik szerették a Drága örökösöket, azok a Keresztanyu című új sorozatért is odalesznek.

Az RTL egyébként is elképesztő kampányt rakott a Keresztanyu mögé, ami ennek megfelelően egymillió néző felett nyitott. Bár a Drága örökösök idején is voltak negatív hozzászólások, szinte azonnal megjelentek azok is, akik védelmükbe vették a sorozatot.

Kíváncsi voltam a Drága örökösök rajongóiból immár Keresztanyu rajongóivá vált rajongói csoportok és a port.hu különböző fórumainak reakciójára és elég meglepően tapasztaltam, hogy ezúttal sokkal több a negatív felhang, miközben egyre kevesebben vannak azok, akik védelmükbe veszik a sorozatot.

Keresztanyu kommentek 2 Keresztanyu kommentek

Ez persze valahol várható volt, főleg az indulást követően, hiszen Szappanosék szinte családtagok lettek sok magyar háztartásban és most a nézőknek el kell fogadniuk az új szereplőket, de ennek ellenére is meglepő, hogy a port.hu-n csak 5,3-as értékelést kapott a nézőktől (eddig), igaz a Drága örökösök is “csak” 6,3-ammal fejezte be a karrierjét.

A Doktor Balaton szénája sem áll jobban, itt az port.hu-s szavazatok átlaga 4,7, igaz jóval kevesebb a negatív komment.