Filmek, sorozatok, kultúra

Megmérgezték a TV2 műsorának sztárját

Gabriela Spanic, a Paula és Paulina sztárja a TV2-n lesz látható, a Dancing With The Stars című műsorban.

Mint kiderült, a világsztárt pszichopata asszisztense meg akarta mérgezni, a színésznő élet és halál közt lebegett.

Gabriela Spanic Daning with the Stars
Fotó: Tv2

„Hosszú időn át folyamatosan mérgezett minket! Édesanyámat, a fiatalabb lánytestvéremet, Patriciát, az unokahúgomat, a kisfiamat, engem. Nagyon rosszul voltunk, igazi kritikus időszak volt. A nőt végül letartóztatták, a per lezajlott,a bíró kimondta, hogy bűnös. Nyolc évet kapott, amit én keveslek. Azért csak nyolcat, mert a bíróság csak azt látta bizonyítottnak, hogy engem mérgezett hosszú időn át, holott a családom több tagjával is ezt tette” – mesélte.

„Ugyanazt találták az anyám, a fiam, az unokahúgom és a testvérem vérében is, mivel a volt asszisztensem kis adagokban tette az ammónia-szulfidot az italunkba, ételünkbe. Nem értem, miért nem büntetik a többiek ellen elkövetett vétségért is! A kisfiam másfél éves volt akkor, amikor ő tudatosan mérgezte! Nagyon durva időszak volt: sokan azzal gúnyolódtak, hogy biztos mi találtuk ki az egészet, miközben fizikailag többször rosszul voltunk. Nem tudják elképzelni, mennyit szenvedtünk” – folytatta.

„Egy nagyon sötét ügy van mögötte. Van egy erős gyanúnk, de nem mondhatom ki, mert nincs semmiféle bizonyítékom. Tudom azonban, hogy egyszer majd megszólal, és akkor sokan megtudják, mi történt. Nem mondhatom el, de tényleg az egész családom tudja, ki áll a gyilkossági kísérlet mögött. Vannak őrült emberek. A volt asszisztensem, María Celeste Fernández átesett egy pszichológiai vizsgálaton, és kiderült, hogy pszichopata. Olyan ember, aki látszólag normális, talpraesett, nagyon kedves, észre sem veszi az ember, mikor akarja épp megölni” – nyilatkozta a színésznő az Origonak.

<