Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra
Fotó: RTL Klub

Frissítve: Mégsem kell olyan sokat várnunk a Drága örökösök 4. évadára?

Bár a koronavírus-járvány terjedése miatt le kellett állítani a Drága örökösök 4. évados munkálatait, könnyen lehet, hogy mégsem kell sokat várni a folytatásra.

Mint a Drága örökösök nézői is láthatták, a 3. évad 80. epizódjának végén már láthattunk némi ízelítőt a Drága örökösök 4. évadából. Egy a produkcióhoz közel álló forrásunk szerint a sorozat új évadának forgatásával elég jól tudtak haladni, így ha csak 20 epizódot is, de a csatorna – némi módosítással a jelenetek sorrendjét illetően – a műsorára tudna tűzni.

Drága örökösök 4. évad
Fotó: RTL Klub

Így könnyen előfordulhat az is, hogy mégsem kell 2021-ig várni a Drága örökösök új részeire, hanem a sorozat utolsó évadát két részre bontja az RTL Klub és a sorozat 4. évadának egy részét már augusztusban műsorára tűzi a csatorna.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy így tesz egy saját gyártású sorozatával a csatorna, mint emlékezhetünk, A mi kis falunk 3. évada is két részre lett bontva, előbb 5, majd az X-Faktor végeztével további 12 epizód került adásba.

A forgatások leállítása miatt szinte minden magyar sorozat kényszer-pihenőre vonult, így logikusnak tűnne az is, hogy májustól ismét képernyőre tűzze a legnépszerűbb sorozatát az első évadától kezdve az RTL Klub, amellyel így akár új nézőket is nyerhet a sorozatnak a rivális TV2-től. Majd az ismétléseket követően már a Drága örökösök vártnál korábbi műsorra tűzésével növelhetné tovább az előnyét az RTL a konkurenciával szemben. A csatorna a Filmsor kérdésére azt válaszolta, hogy nem terveznek ilyesmivel, a Drága örökösök epizódjai az első évadtól továbbra is csak az RTL Most+ platformon érhetők el.

Azt már biztosan tudjuk, hogy az RTL Klub a már leforgatott Apatigris sorozatot és A Tanár 3.évadát is csak ősszel küldi a képernyőre és az is biztosnak tűnik, hogy a 2020-as X-Faktor is elmarad.

Értesüléseinkről megkérdeztük az RTL Klub sajtóosztályát, azt válaszolták, hogy “azzal kapcsolatban, hogy mely műsoraink, mikor kerülnek a képernyőre időben tájékoztatjuk majd a sajtó képviselőit és a nagyközönséget.”

A Drága örökösök 3. évadában egyébként rengeteg híresség felbukkant, de hatalmas fordulatokban és szexis pillanatokban sem volt hiány.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<