Hír és közéleti magazin

Mégsem lesz sorozat Az igazság árából

A CBS készített volna sorozatot a The Lincoln Lawyer alapján, de az utolsó pillanatban meggondolták magukat.

Mint beszámoltunk róla, a CBS amerikai csatorna berendelte A bárányok hallgatnak sorozatos folytatását, de egy másik filmalapú sorozata nem járt ekkora sikerrel.

Kútba esett ugyanis az eredetileg Matthew McConaugheyval bemutatott Az igazság ára sorozatos verziója, ezt ugyanis annak ellenére sem rendelte be a CBS, hogy sajtóhírek szerint komoly pénzeket kell emiatt kifizetnie.

Micheal Connelly regényéből David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok, Mr. Mercedes) dolgozott a forgatókönyvön, aki tulajdonképpen annak tudatában írt, hogy biztosan sorozat készül a szkriptjéből, ugyanis a szériára produkciós elkötelezettséget biztosított a CBS.

A CBS ennek ellenére most mégis visszalépett a produkciótól, ami miatt komoly összeget fizethet ki büntetésként.

Érdekesség, hogy az eredetileg The Lincoln Lawyer címen futó történet televíziós adaptációja másodszorra hasal el, néhány évvel ezelőtt az ABC is megpróbálkozott sorozatot készíteni belőle, de végül ők is passzolták a produkciót.

Az igazság ára című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael “Mick” Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

Az Igazság Ára sorozat