kedd, január 26, 2021

Megszűnhet a Fábry show

-

Egyelőre nem tudni, mi lesz a Fábry-show sorsa, annyi biztos, hogy a showman cégével nem hosszabbított szerződést az MTVA.

Fábry Sándor

Fábry Sándor, miután távozott az RTL Klubtól, a köztévénél már saját produkcióként gyártotta szórakoztató műsorát, ami annyit jelent, hogy saját maga producere is volt. Cége, a Trisó Produkciós Kft. felettébb jól jövedelmezett: nyilvánosan elérhető szerződése szerint évente húsz adást kellett szállítania 2012-től, és adásonként 22 millió forint plusz áfa landolt a cég kasszájában. Tavaly év végéig tehát három év alatt 1,3 milliárd forintba került Fábry műsora az adófizetőknek.

Fábrynak 2014 első felében sikerült egyszer 600 ezres nézőszámot produkálnia a teljes lakosság körében, de átlagosan csak 400 ezren nézték a humor nagyágyúját. Amíg az RTL Klubnál szórakoztatta a nézőket, előfordult, hogy millióan, sőt, még többen választották. Tavaly olykor meg kellett elégednie a 330 ezres közönséggel.

Kapcsolódó bejegyzések

Megvan kik lesznek A Dal 2021 zsűritagjai

A Dal 2021 mezőnyének kihirdetéséhez hasonlóan, online sajtótájékoztató során jelentette be a műsor zsűrijének tagjait a közmédia január 15-én.

Több száz hangoskönyv lett ingyenesen hallgatható az MTVA Archívumában

Az MTVA Archívum több száz hangoskönyvet, köztük meséket, kötelező és ajánlott olvasmányokat, valamint rádiójátékokat tesz ingyenesen hallgathatóvá, hogy a...

Gyerekeket dolgoztatnak 300 forintos órabérért a Maradj Talponban?

315 forintos órabérért, iskolaidőben tapsoltak a 14 éves statiszták a közszolgálati vetélkedő felvételén. Szülői engedélyt nem kértek tőlük, fizetésüket...

Májusban érkezik az Egynyári kaland 3. évada

Folytatódik az Egynyári kaland című televíziós minisorozat; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként...

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata