hétfő, január 25, 2021

Megtámadták Alföldi Róbertet

-

Három illuminált fiatalember esett neki a színész-rendezőnek Szentendrén. Alföldit már korábban tettlegességgel fenyegették ismeretlenek.

alfoldi-robert

Alföldi Róbertet egy előadás után inzultálta a három részeg fiatal, nyomdafestéket nem tűrő szavakat kiabálva támadtak rá. Mint az RTL Klub híradójában elmondta, egy múzeumba kellett bemenekülnie, ahonnan kihívta a rendőrséget.

A támadás minden bizonnyal összefüggésben van az István, a király Alföldi-féle rendezése körüli botránnyal.

Emlékezetes, hogy Alföldit már a rockopera szegedi bemutatója után mocskolták és fenyegették, a Papp László Sportarénában augusztus 30-án tartott előadás idejére pedig tüntetést szerveztek ellene.

Kapcsolódó bejegyzések

Új szinkront kapott a TV2-től a Titkok könyvtára sorozat!

Ma indult a TV2-n a Titkok könyvtára címet viselő sorozat, amelyet itthon már láthattunk a Universal Channel műsorán. Csakhogy,...

Alföldi Róbert száműzöttnek érzi magát

"2018-ig többnyire csak külföldi munkám van. Az elmúlt két hónapban Németországban, előtte Szerbiában voltam. Száműzött lettem."

16 magyar film kerül a mozikba idén

Tizenhat új, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült magyar film - 14 játékfilm és 2 dokumentumfilm - kerülhet idén a nézők elé. Az első mozipremier Herczeg Attila Megdönteni Hajnal Tímeát című produkciója lesz, amelyet február 13-tól láthat a közönség.

Képtelenség szépeket írni az idei X-Faktorról

De tényleg megpróbáltuk. De az a helyzet, hogy nem csak a szereplők (szándékosan nem tehetségeket vagy versenyzőket írtunk), de még a kellékek (a mentornak nevezett négyes és a két műsorvezető) is irritálóak.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata