Hír és közéleti magazin

Megvan a JURASSIC WORLD 3. rendezője

Kirakták a Star Wars univerzumból, majd csinált egy pocsék filmet. De úgy tűnik ez az ő helye.

“A Lucasfilm és Colin Trevorrow közös megegyezéssel úgy döntött, hogy elválnak útjaik a IX. rész kapcsán. Colin fantasztikus együttműködő partner volt a film kidolgozása során, de végül arra jutottunk, hogy mások az elképzeléseink a projektet illetően. A legjobbakat kívánjuk Colinnak, a filmet illetően pedig hamarosan újabb információkkal jelentkezünk.” – adta ki közleményét fél évvel ezelőtt a Lucasfilm, nem sokkal azután, hogy a nagyközönség alaposan megkövezte a rendezőt a The Book of Henry című filmje kapcsán.

Az viszont elvitathatatlan Trevorrowtól, hogy a Jurassic World első része a maga 1,67 milliárd dolláros jegybevételével minden idők negyedik legtöbbet kereső filmje, ráadásul a kritika is zömében pozitív jelzőkkel illette. A folytatást azonban már nem Colin Trevorrow, hanem Juan Antonio Bayona rendezte meg, vagyis egyáltalán nem került rossz kezekbe a franchise, de úgy tűnik, hogy a Universal adna még esélyt Trevorrownak.

Maga Steven Spielberg jelentette be ugyanis az Entertainment Weekly interjújában, hogy Trevorrow írja és rendezi a Jurassic World harmadik részét, vagyis ahogyan éppen a Star Wars (és J.J. Abrams esetében) itt is egy rendező fogja keretbe a trilógiát.

A Jurassic World 3. része a tervek szerint majd 2021 nyarán kerül a mozikba, még A bukott birodalom alcímre hallgató 2. rész idén június 7-én kerül a mozikba.