Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Megvan a Sztárban sztár negyedik kiesője

Elképesztő átalakulásokkal folytatódott a Sztárban Sztár! A negyedik élő show-ban egy már kiesett versenyző visszatért, valakinek azonban véget ért a műsor.

Pély Barna is elkapta a koronavírust, ezért a Sztárban sztár harmadik kiesője, Horváth Boldi visszatérhetett a műsorba.

Nem csak Boldi került ismét rivaldafénybe, hanem Köllő Babett is, akinek extravagáns, masnis ruhája nem maradhatott kommentár nélkül, zsűritársai alaposan szétszedték őt a rózsaszín, óriási masni miatt!

A műsor egyik fénypontját mégsem ő szolgáltatta, ugyanis elképesztő produkcióval állt színpadra Pink bőrébe bújva Molnár Tamás a Sztárban Sztár negyedik élő adásában, nem véletlenül kapott maximális pontszámot az előadó.

A Rihanna bőrébe bújt Opitz Barbi lehengerlő produkciója után a zsűri nem tudott szóhoz jutni: Az énekesnő nem csak hangjával, de tánctudásával is lenyűgözte őket.

Tóth Andi nagyon remélte, hogy a közönséget és a zsűrit is eltudja majd varázsolni Tóth Gabi bőrében, aki még saját ruháját is elküldte a versenyzőnek a teljes siker érdekében. Nehéz feladata volt Tóth Andinak, hiszen hazánk egyik legtehetségesebb énekesnőjének, Tóth Gabinak a bőrébe kellett bújnia! Nézd meg, hogyan oldotta meg a feladatot!

Horváth Boldi Pély Barna helyett csupán pár óra felkészülés után állt színpadra: A zsűri le volt nyűgözve, hiszen legtöbbször egy hét is kevés a tökéleteshez.

Végül Péter Szabó Szilvia és Miss Mood között dőlt el, ki juthat tovább az 5. élő showba és ki az akinek búcsúznia kell a Sztárban sztár idei évadától.

A továbbjutók természetesen azt is megtudták, kinek a bőrében kell jövőhét szombaton színpadra állniuk!

<