Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Megvan az új BATMAN-film Alfredja és Macskanője is?

Egy veterán és egy feltörekvő színész is esélyes a The Batman-film egy-egy szerepére.

Az önálló Batman-film a hányattatott előjeleket követően úgy tűnik kezd helyreállni, ugyanis egyre több hír és félhivatalosnak tekinthető pletyka kezd szárnyat növeszteni az utóbbi napokban.

A filmről szinte semmit nem tudni, csak az biztos, hogy Robert Pattinson személyében végre megtalálták az új Bruce Wayne-t, de most úgy tűnik, két további karakter is megszemélyesítőjére talált.

Az egyik ilyen színész Pierce Brosnan lehet, akivel kapcsolatban említsük meg, hogy Tim Burton annak idején eredetileg neki ajánlotta fel Batman szerepét, de ő nemet mondott. Most mégis ott lehet a denevérjelmezes univerzumban, igaz, mint Bruce Wayne komornyikja, Alfred Pennyworth szerepében.

A másik ilyen színész nem egy régi motoros, hanem a Hollywoodban mostanság a lábát megvető Vanessa Kirby, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw színésznője lehet, akinek a pletykák szerint Macskanő, vagyis Selina Kyle szerepét ajánlotta fel a Warner.

Mindkét castinghír izgalmasan hangzik, várjuk a megerősítésüket és persze már nagyon szeretnénk tudni valamit a Matt Reeves rendezésében 2021 júniusában érkező The Batman sztorijáról is.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<