Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Megvan az új PENGE tökéletes rendezője

Már csak a Marvelen múlik!

David Leitch amerikai filmrendező, producer, színész, író, rendező, kaszkadőr és kaszkadőr koordinátor. A sokáig elsősorban Brad Pitt dublőrjeként funkcionáló Leitch rendezői debütálása, a John Wick című 2014-es akciófilm volt Chad Stahelski mellett. Leitch ezután a 2017-es Atomszőke című kőkemény akcióthriller direktora lett, melyben Charlize Theron alakította a főszerepet. Ezt követően a Deadpool folytatásával bővítette az önálló rendezői pályafutását, jelenleg pedig a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című akciófilmmel képviseli magát a mozikban, amelynek köszönhetően sorra adja az interjúkat.

Az egyik ilyen alkalmával ScreenRant megkérdezte tőle, hogy melyik Marvel-projektben venne részt szívesen, ő pedig a Pengét választotta – persze jó okkal:

Imádon Pengét. És egyébként az eredeti Wesley Snipes-féle film volt az egyik első kaszkadőr munkám. Kaszkadőr voltam abban a filmben, a Vér klubos jelenetben szerepeltem. Emlékszel arra a jelenetre? Ja, táncoltunk az újrahasznosított speciális effektus vérben. Nagyszerű volt.

Ha abból indulunk ki, hogy csupán azért beszélhetünk új Penge-filmről, mert Mahershala Ali megkereste a Marvelt, hogy szívesen eljátszaná a szerepet (és meg is kapta azt), akkor David Leitch is jó eséllyel száll harcba a direktori székért. Ha pörgős akcióra és zúzásra vágyunk – márpedig ezt várjuk a Pengétől -, akkor jó eséllyel Leitch az első név aki eszünkbe jut.

Kíváncsian várjuk a Marvel mit reagál David Leitch szavaira, aki egyébként nem idegen a stúdió számára, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború másodlagos rendezője volt.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<