Megvan mikor lesz a Halálos iramban 9 és 10 premierje

-


Nem csak terv,  hogy 10 részesre bővítik a Halálos iramban franchise-t,  de már a 9. & 10. rész hivatalos premierdátumai is megvannak.

fast-furious-release-dates

Mint a Vin Diesel által az Instagramon megmutatott poszter is mutatja ezek 2019. április 19. és 2021. április 2.,  és ahogy az önmagát a franchise első emberévé megtevő Diesel is írta 2 évtized alatt ér körbe az egyetlen történetet bemutató 10 mozifilm.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet