Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Megint botrány van Mel Gibson körül, az új filmjéből is kirakták

Mel Gibsont már korábban egyszer kiutálták Hollywoodból, amikor is antiszemita megjegyzései miatt gyakorlatilag ellehetetlenítették őt, viszont pár éve tárt karokkal fogadta vissza a szakma A fegyvertelen katona miatt.

Most annak ellenére is itt az újabb balhé, hogy egy tíz éves sztorit elevenítettek fel és amit a Newsweek közölt meg nem nevezett forrásokra hivatkozva – írja az Androgeek.

Ugyanaz a sztori merült fel a Stranger Things színésznője, Winona Ryder által, mint tíz évvel ezelőtt, amit akkoriban szintén elmondott: egy partin találkoztak Gibsonnal, aki szivarozás közben “oven-dodger”-nek titulálta Rydert, amikor a zsidók jöttek témába, ami annyit tesz: “gázkamra szökevény”. Ezenfelül Ryder meleg barátjának tett egy olyan kérdést gúnyos hangnemben, miszerint “Várj, most AIDS-es leszek?”, ez a történet pedig most újra felemlegetésre került.

A hírek szerint egyébként emiatt a Csibefutam 2. részének stábjából már ki is rakták Mel Gibsont, aki egyébként hazugságnak nevezte a színésznő állításait.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<