Hír és közéleti magazin

Melissa McCarthy csillagot kapott a Hírességek sétányán

Itt volt már az ideje: Melissa McCarthy, nemzedéke legviccesebb filmszínésznője csillagot kapott a legendás Los Angeles-i Walk of Fame-en. Az 1958-ban elhelyezett első csillag után ő a 2552. díjazott, egyébként Robin Williams csillagszomszédja. Az ünnepségen a színésznő családján kívül, sok híres barát mellett részt vett Ellen DeGeneres és Paul Feig is. Utóbbinak a színésznő sokat köszönhet, hiszen három filmjét is rendezte, és a legutóbbi, a bemutatás előtt álló A kém lesz valószínűleg a legnagyobb durranás: az akciódús kémfilm paródiában ugyanis Jason Statham és Jude Law is McCarthy partnere.

? Sátrat verek a csillag mellett, itt alszom, és folyamatosan figyelni fogom ? nyilatkozta a színésznő az ünnepség után. ? Egyelőre ugyanis nem tudom elhinni, hogy igaz. Félek, az első eső után kiderül, hogy papírból van.

Melissa McCarthy azt is elárulta újságíróknak, hogy A kém forgatása közben nagyon ráérzett a kaszkadőrmutatványok ízére, így aztán, legközelebb már egyenesen szuperhős szeretne lenni.

? Kérek egy csuklyát, harisnyanadrágot meg egy köpönyeget, és már kezdhetjük is! A kém után valami szuperhőst szeretnék eljátszani!

Melissa McCarthy poses at Hollywood Walk of Fame Star Ceremony at TCL Chinese Theater in Los Angeles, California on Tuesday, May 19, 2015. (Photo: Alex J. Berliner/ABImages)