Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Mi jöhet a folytatásban? Ezekre a kérdésekre várjuk a választ a Mellékhatás 2. évadában

Nem tudjuk, hogy lesz-e 2. évada az RTL Klub Mellékhatás című sorozatának, mindenesetre számtalan kérdés vár megválaszolásra és a lentiekben messze nem szedtünk össze mindent. A cikket csak azoknak ajánljuk, akik már végignézték az első évad mind a 10 részét.

Zoltán és Anna bűnbandát alapítanak?

Az évad utolsó részében Anna arra ösztönzi Zoltánt, hogy több anyán is “segítsenek”. Annát természetesen a pénz motiválja, de mi a helyzet Zoltánnal? Vajon azt követően, hogy kényszerből a sötét oldalra tévedt a doki, vajon véglegesen át is áll?

Mellékhatás sorozat a kulisszák mögött

Berta megcsalja Zoltánt?

Szintén a Mellékhatás első évadának utolsó részében láthattuk, hogy Berta taxiba ül a Makranczi Zalán által alakított főnökével, Gáborral. Eléggé úgy tűnt, hogy nem csupán egy közös taxizásról, hanem egy közös éjszakáról van szó. Szóval úgy tűnik, hogy éppen az a Berta csalja meg a házastársát, aki tulajdonképpen az egész szezon során féltékeny volt…

Berta teherbe esik Gábortól?

És ha így lesz, akkor vajon megcsavarják-e úgy a sztorit, hogy Berta teherbe esik? A szereplő hosszú ideje gyermeket akar, egy ideje nem is szed gyógyszert. Érdekes fordulat lenne, ahhoz képest, hogy pár résszel ezelőtt még arra gondoltunk, hogy Berta meddő. Persze az is lehet, hogy az egész Gáboros szál csak arra szolgált, hogy Berta átértékelje az életét és az anyaság helyett a karriert válassza…

Borbély-Alexandra-Berta-Mellékhatás

Berta elveteti a gyereket?

De maradjunk annál a verziónál, hogy Berta félrelép, teherbe esik… Ebben az esetben vajon megtartaná a gyereket? Sőt érdemes ezt tovább gondolni… Az egészet odáig elvezethetjük, hogy kiderül, Zoltánnal azért nem lehet gyermekük, mert Zoltánnak nem LEHET gyermeke?

Ludmann és Széphelyi között véd- és dac-szövetség lesz?

Ahhoz képest, hogy hogy indult Zoltán és Zsolt kapcsolata, most már egy gyilkosságban is komoly bűnrészességet vállaltak ők együtt. Vajon ez a jövőre nézve változtat az eddigi viszonyukon, vagy Zoltánra továbbra is fenyegetést jelent majd Zsolt – és a betonkeverő?

Mellékhatás Széphelyi Zoltán

Móni elvetél?

Atesz (Molnár Áron) nagyon helyben hagyta Mónit, aki komoly hasi fájdalmakkal küzdött, amikor utoljára láttuk. Szerintetek kárt tett a magzatban is?

Móni rájön mi történt Atesszal?

Atesz eltűnése minden bizonnyal Móninak fog először feltűnni. Nem valószínű, hogy Zoltán elmondja neki, hogy mi történt… Sokkal valószínűbb, hogy azt mondja majd lefizette és elment… Azonban az eddigiek alapján úgy gondoljuk Mónit nem ejtették a feje lágyára…

Mellékhatás Móni

Mi történik Karesszal?

A lopott kocsi miatt Karesz nagy bajba került. Láthattuk, ahogy a kocsi tulajdonosa felhívja a minden bizonnyal befolyásos nagybátyját. Nem tartjuk valószínűnek, hogy Karesz kerekeinek leszedésével megoldódott volna ez az ügy. Vajon komolyabb következményei is lesznek a dolognak?

Mellékhatás 1. évad sorozatkritika

Marci beköpi Zoltánt az apósának?

Láthattuk, hogy azért Marci sem megy a szomszédba egy kis hamisításért. Éppen emiatt rá is jött, hogy eltűnt Ludmannék mintája. Vajon összerakja a képet és rájön, hogy mi lett a mintával. És ha igen, akkor Zoltán vagy Lórántot keresi meg? Ezzel ugyanis saját magát is lebuktatná ugye…

Lóránt a szárnyai alá veszi Annát?

Bár a család Lóránt 70. születésnapján sem egyesült, Lóránt és Anna elkezdett egymással ismerkedni… Még az is meglehet, hogy a folytatásban még szorosabb kötelék alakul ki nagyapa és unokája között. Ez egy csapásra megoldaná Anna anyagi gondjait és ezzel együtt rengeteg további bonyodalomhoz vezetne, főleg Anna Zoltánnal való üzleti kapcsolatát tekintve.

Mellékhatás Anna és Lóránt

Zoltán lebukik?

Mármint, ha nem így van, az elég gáz. Zoltán ugyanis vitt magával mobiltelefont, a cellainformácókat könnyedén le lehet kérdezni, ráadásul a helyszínről felhívta Ludmannt, így őt is beleránthatja a dologba. Az már más kérdés, hogy Ludmannak megvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy az ügy el legyen tussolva, ráadásul Atesz épp eltávon volt, ha nem jelentkezik 2 hónapon belül, akkor körözést adnak ki rá. Vajon el lehet intézni annyival, hogy megszökött?

Kiderül, hogy Topi meghamisította a rendőrségi jegyzőkönyvet?

A hetedik részben Anna randira hívta Topit, az ózdi rendőrsrácot, akivel gyerekkora ismerik egymást. Anna ráveszi Topit, hogy az hamisítsa meg a már lezárt rendőrségi jegyzőkönyvet. Ez is egy olyan szál volt, amiről aztán elfeledkeztek az alkotók, de a 2. évadban kell, hogy legyen következménye. Lesz következménye vajon, vagy ez ennyi volt, Anna célba ért?

Mellékhatás Anna és Topi

Lesz valami Zoltán és Anna között?

Valószínűleg ez az a kérdés, ami leginkább lázban tart mindenkit. Anna és Zoltán közt nagyon komoly a kémia, az egymásra nézések, az apró gesztusok alapján nagyon is vonzódnak egymáshoz. Vajon ezek a kis érintések simogatások a folytatásban gyakoribbá válnak és Zoltán és Anna között több lesz, mint “munkakapcsolat”?

Mi ezekre a kérdésekre várjuk leginkább a válaszokat, persze ahhoz még az is kellene, hogy az RTL Klub bejelentse igényt tart-e a Mellékhatás 2. évadára. Szóval a legfontosabb kérdés:

Lesz 2. évada a Mellékhatásnak?

Mit gondoltok a fentiekről és ti milyen kérdésekre vártok még választ? Írjátok meg lentebb hozzászólásban!

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<