Mikor tér vissza a The Walking Dead?

-

A stáb megkezdte a 10. évad +6 részének forgatását, amivel a The Walking Dead a következő év elején tér vissza, az „Otthon, édes otthon.” részével. Ebben a részben először fog találkozni Negan Maggie-vel, a történtek után. Ezzel a 6 résszel együtt, összesen 30 epizód lesz hátra a Walking Dead-ből, amik várhatóan 2022 végéig kerülnek képernyőre.

A világjárvány megnehezíti a munkálatokat

A jelenlegi helyzet miatt, kevesebb kóborlót láthatunk a Walking Dead következő epizódjaiban.  Az egészségügyi protokollok miatt, limitált számú embert tudnak alkalmazni, ezért ezekben a részekben mélyebbre tudnak ásni a karakterek történetébe.

Maggie és a vasálarcos

Maggie a hírek szerint, egy, a történetébe nyúló bónusz epizódot kapott, így valószínűleg többet megtudhatunk arról, hogy ki az a vasálarcos, aki megmentette Gabriel-t is.

A TWD: World Beyond, és a Fear the Walking Dead évadzárójának az időpontja is elérhető lett

A két évadból álló The Walking Dead: World Beyond sorozatnak november 29-én adja le az 1. évad 9. részét, és az 1. évad 10. részét is az AMC+ a felhasználóinak.

Ezek mellett a Fear the Walking Dead fél-évadzárója november 22-én jelenik meg, a World Beyond 8. részével párhuzamosan.

Te mit vársz a bónusz epizódokban? Szerinted Maggie tud adni egy újabb esélyt Negannak?

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet