Filmes hírek Mila Kunis főszereplésével jön a Luckiest Girl Alive a Netflixre

Mila Kunis főszereplésével jön a Luckiest Girl Alive a Netflixre

Egy látszólag tökéletesen felépített élet egy csapásra összeomlik, amikor a múlt árnyai egy dokumentumfilmes stáb képében manifesztálódnak.

Jessica Knoll 2015-ös New York Times bestsellere, a Luckiest Girl Alive alapján készít sorozatot Mike Barker a Netflixnek.

A Luckiest Girl Alive főhőse egy Ani FaNelli nevű nő, akit Mila Kunis alakít majd a sorozatban, és aki egy látszólag tökéletes életet él egészen addig a pontig, amíg be nem toppan az életébe egy true crime dokumentumfilmet készítő stáb, akik egy még a középiskolában történt vérfagyasztó bűncselekménnyel kapcsolatban kezdenek érdeklődni nála.

A Luckiest Girl Alive forgatókönyvét maga Jessica Knoll írja, még a rendezői székben a Broadchurch, az Outlander: Az idegen, a Fargo és A szolgálólány meséje epizódokat is rendező Mike Barker foglal helyet.

Mila Kunis mostanában igencsak kevés és akkor sem valami maradandó szerepet vállal, így ez a Luckiest Girl Alive lehet a nagy visszatérése. Kunison kívül egyelőre nem jelentettek be további szereplőket, ahogy az sem derült ki, hogy a Netflix mikor kívánja bemutatni a filmet.