Hír és közéleti magazin

Miley Cyrus találkozott egy földönkívülivel

A 27 éves énekesnő nemrég egy interjúban árulta el, hogy látott már ufót és a történések teljesen lesokkolták.

A szőke szépség szerint, az űrlények bizony léteznek és sokszor köztönk járnak olyannyira, hogy személyes története is fűződik hozzájuk.

Miley Cyrus UFO

“San Bernardino városán hajtottunk keresztül egy barátommal, amikor láttam, hogy valami ufóféle üldözni kezd minket. Tudom, mit láttam, bár könnyen lehet, hogy a marihuána származék miatt volt, amit előtte vettünk. Leginkább úgy tudnám leírni, mint egy repülő hóekét, ami sárgán világít. Nemcsak én láttam, hanem a haverom is és az úton több autós megállt, hogy megnézze mi az, szóval amit láttam szerintem tényleg megtörtént. Utána napokig rettegtem felnézni az égre, nehogy visszajöjjenek az űrlények.”

Miley saját elmondása szerint bele is nézett a lény szemébe és ez volt az, ami igazán megrémisztette. Farkasszemet nézni valamivel, aminek látványát képtelen az agya befogadni.

Az kérdéses, hogy az eset valóban megtörtént-e vagy csak az énekesnő drogtól kábult elméje láttatta vele mindezeket, de Cyrus megvan győződve róla, hogy igaz az egész – írja az Independentre hivatkozva a Híradó.