Filmes hírek Milliók követelik, hogy rúgják ki Johnny Depp exfeleségét az Aquamanből

Milliók követelik, hogy rúgják ki Johnny Depp exfeleségét az Aquamanből

A The Blast magazin információi szerint már egymillión aláírták azt a petíciót, mely azt kéri a DC-től, hogy küldjék el Amber Heardet az Aquaman-szériából.

A The Change.org-on indított beadvány az eddigi legnagyobb közösségi megmozdulás, ami azt kérte egy stúdiótól, hogy váljon meg filmje egyik szereplőjétől – számolt be a Híradó.

Mint ismeretes, Amber Heard és Johnny Depp házassága rosszul végződött, de hogy ki bántalmazott valójában kit ebben az egyértelműen mérgező kapcsolatban, arról az egyes rajongótáboroknak más és más a véleménye.

Ennyi pénzt kap Johnny Depp amiért otthagyja a Harry Potter-univerzumot

Egy biztos, Johnny Depp első fokon elvesztette a The Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét. A sztár azért perelte be a Sunt, mert a lap “feleségverőként” írt róla. Depp azonban tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, és fellebbezni is fog.

A Warner Bros. azonban így is megkérte Johnnyt, hogy lépjen ki a Legendás állatok-szériából, aminek végül önként eleget is tett. Depp rajongói viszont a szemet szemért elvet képviselik, így Ambernek is kiadnák az útját.

A színésznő az ellene induló hadjárattal kapcsolatban így nyilatkozott:

A közösségi médiában megjelenő fizetett pletykák és kampányok nem szabályozzák a kasztingfolyamatot, mert nincs valóságalapjuk. Valójában a rajongók tették lehetővé az Aquaman és az Aquaman 2 létrejöttét. Alig várom, hogy jövőre kezdődjön a forgatás.