Minden titok feltárul 2014 januárjában az AXN White-on

-

Az AXN White televízió csatorna 2014 januárjában is feltárja a rejtett titkokat, legyen szó tiltott szerelemről (Félve szeretni), csendes lázadásról (Ház az Eaton Place-en), rejtélyes gyilkosságról (Profilozók) vagy természetfeletti jelenségekről (Telihold).

haz_az_eaton_place_en

HÁZ AZ EATON PLACE-EN (UPSTAIRS DOWNSTAIRS) II. ÉVAD

Évadpremier 2014. január 7-étől keddenként, 19.25-től

1936-ban a nagy gazdasági világválság után járunk. Sir Hallam Holland, a fiatal arisztokrata diplomata feleségével, Lady Agnes-szel Londonba költözik, egy valaha jobb napokat látott tipikus londoni házba. A ház korábbi házvezetőnője Rose is elszegődik hozzájuk, hogy megszervezze a személyzet munkáját. A ház felső szintjét a Hallam család foglalja el, az alsó szinten a személyzet lakik. A sorozat a két szint lakóinak kettős és néha összegabalyodó életébe enged bepillantást. Politikai intrikák, rejtélyes családi titkok, feldolgozatlan traumák, régi emlékek és viszályok kísértenek Hallamék új otthonában.

FÉLVE SZERETNI (FEAR OF LOVING)
Sorozatpremier 2014. január 3-ától péntekenként, 20.20-tól

Amikor Stefano Loi szeretett felesége autóbalesetben meghal, a férfi elveszíti minden életkedvét. Ám ahogy telik az idő, a férfi lassanként közel kerül Asia-hoz, ahhoz a fiatal lányhoz, aki segít árván maradt gyermekeit gondozni. Stefano jómódú családja egyáltalán nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, egy rejtélyes gyilkossági ügy pedig újabb akadályokat állít a szerelmesek útjába?

Telihold (Luna, El Misterio De Calenda)
Sorozatpremier 2014. január 23-ától csütörtökönként, 20.40-től

A bírónő, Sarah (Belén Rueda ? A Bárka sztárja) férjével és kamasz lányával egy vidéki kisvárosba, Calendába költözik, remélve, hogy ott végre békében és nyugalomban élhet családjával. Ám a férj, a polgárőrség kapitánya már az első este nyomtalanul eltűnik. Sarah hirtelen rémületes események sodrában találja magát. A városka babonás lakói mélyen hisznek a környék évezredes sötét, vérfarkasokról és rituális halálesetekről szóló legendáiban, és meg vannak győződve róla, hogy a kapitány eltűnése is az egyik helyi legendával függ össze?

PROFILOZÓK (PROFILAGE)
Sorozatpremier 2014. január 12-én 21.30-kor

Chloe Saint-Laurent pszichiáter, kriminológus, aki kiváló képzettsége és különös érzéke segítségével képes megfejteni a gyilkosok gondolkodásmódját. Ezzel pedig a rendőrség elengedhetetlen segítsége a legzavarbaejtőbb ügyek megoldásánál.

HELY A TETŐN (ROOM AT THE TOP) ? Filmpremier 2014. január 1-jén szerdán, 21.00-kor

A romantikus filmdráma az angliai Yorkshire tartományban játszódik a negyvenes évek második felében. Főhőse a törtető, ifjú könyvelő, Joe Lampton, aki mindent latba vet, hogy feljebb jusson a társadalmi ranglétrán. Két szerelmi szálba is belebonyolódik – elcsábítja a városi mágnás, Mr. Brown lányát, Susant, és egy boldogtalan házas asszonnyal is szenvedélyes szerelembe esik.

Kapcsolódó

Sony Movie és Sony Max – Új néven futnak az AXN csatornák

Október 3-tól a megújult AXN Black és White csatornákat Sony Max és Sony Movie Channel néven találja a UPC...

Kódolatlan AXN hónap a UPC Directnél

Egy hónapon keresztül, október 1. és november 2. között kódolatlan elérést kínál előfizetőinek az AXN és az AXN Black...

A fehér királyné sorozat az AXN White-on

Március 4-én lebilincselő történet veszi kezdetét az AXN White-on Anglia egyik legdrámaibb időszakáról. A fehér királyné (The White Queen) című...

Remek sorozatokkal és filmekkel nyitja az évet az AXN

Februárban új részekkel folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? c. népszerű drámasorozat, ezenkívül érdekfeszítő premierek és különleges filmek...

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet