Mindenki Sarka Kata és Hajdú Péter pornójára kíváncsi

Nézd meg Hajdú Péter és Sarka Kata szexvideóját! ? csábítja az internetezőket egy Facebook-oldal. Meglepődnénk mennyien kíváncsiak a videóra.

sarka_kata_porno

A közösségi oldalon a múlt héten felbukkant Sarka Kata félmeztelen fotója, amire rákattintva elvileg megnézhető Hajdú Péter és felesége állítólagos erotikus felvétele.

Ám hiába nyitja meg az oldalt a felcsigázott netező, csupán néhány oldalt talál, amit lájkolnia kell. A felhasználó hoppon marad, de az oldal működtetője minden látogató után pénzt kap.

A házaspárt felháborítja, hogy szélhámossághoz használják fel a nevüket, ezért jogi útra terelik az ügyet. ? Nagyon bosszantó, Peti azonnal fel­hívta az ügyvédünket, hogy tegye meg a megfelelő lépéseket. Felháborít ez az eljárás, amivel becsapják az embereket ? nyilatkozta a Borsnak Sarka Kata, akit nőiességében sért a kamu pornófilm szinte vírusként terjedő hírverése.

A csalók egyébként jól mérték fel az igényeket: rengetegen látogatják a hamis ígérettel kecsegtető oldalt. ? Érdekes egyébként, hogy mennyien kíváncsiak a nem létező homevideónkra. Miután valaki rákattint erre az oldalra, ez megjelenik az üzenőfalon, amit én és a lájkoló összes ismerőse is lát. Innen tudom, hogy kíváncsi lett volna ránk sok munkatársunk, néhány egykori tanárom, gyerekkori szomszédom, de még celebek is.

sarka kata

Szólj hozzá