Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Mindenkit átvert a Drága örökösök Olgája

Ma este rajtolt el a Drága örökösök 4. évada az RTL Klubon. A sorozat az utolsó évadához érkezett, ennek megfelelően elég sok mindent megválaszoltak az első részben.

Akadt azonban egy újabb rejtély, ugyanis Olga (Mészáros Piroska) a menyasszony-rablás közben eltűnt, ami nem is mindenkinek tűnt fel a faluból. Bár Dodi bácsi Ármándót és Grofót is Olga keresésére küldte, a fiai sehol nem találták Renátó újdonsült feleségét és mint később kiderült az Olga által rejtegetett pénzt sem.

Dodi bacsi Armando Grofo Draga orokosok

Sokan azt gondolhattuk, hogy Olgát a faluból hirtelen távozó Gorán, esetleg Bogdán egyik embere rabolta el, azonban az epizód végén kiderült, hogy Olga mindenkit átvert.

Olga ugyanis egy buszon ült, amikor egy titokzatos idegentől megtudta, hogy a műkincsek Szerbia felé tartanak. Az is kiderült, hogy a lány végig egy nagy tervet követett és csak azért ment hozzá Renátóhoz, hogy megkapja a magyar állampolgárságot, ami nyilvánvalóan nagyon rosszul fogja érinteni az egyébként is érzelmes fiút.

Az epizód legnagyobb kérdése azonban az, hogy kikkel beszélhetett telefonon Olga, vajon kik lehetnek a titokzatos megbízói? Egy újabb csoport pályázik a műkincsekre? Netán Olga szövetséget kötött Bogdánnal? Kiderül még valakiről, hogy valójában nem is az, akinek eddig mondta magát? Mindenesetre nem sokan tudtak róla, hogy a műkincsek Szerbia felé tartanak, ami Marosi Gittát és Benedek alezredest is gyanússá teszi az ügyben…

Ti mit gondoltok? Kivel dolgozhat együtt Olga?

Hogy mi történt még az első részben, arról ide kattintva olvashattok.

<