Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Mintaapák: Sajtóközleményben hazudik a TV2 a sorozat főszereplője szerint

Szabó Kimmel Tamás nem is érti, hogy pontosan mit ír a TV2, mindenesetre kilátásba helyezte, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Szabó Kimmel Tamás vasárnap jelentette be a Mintaapákból való távozását, majd pár órán belül két további főszereplő távozására is fény derült.

A TV2 szerint ők is a sajtóból értesültek arról, hogy Szabó Kimmel Tamás távozik a Mintaapák sorozatból, de Klem Viktor távozását követően már egy gyanúsan kamuszagúnak tűnő “Megújul a Mintaapák” című közleményükben azt írták, hogy ők bontották fel a szerződést a színészekkel azok emberi és magatartásbeli problémáik miatt.

A TV2 sajtósai tulajdonképpen arra sem emlékeztek mit mondtak előző nap a sajtóban és közben gyanúsan elhallgatták, hogy a női főszereplő, Kovács Patrícia is kiszállt a sorozatból.

Ha négy főszereplő (és egy showrunner) távozik a sorozatból, az minden lehet, csak a színészek hibája nem, erre világít rá egyebek mellett Szabó Kimmel Tamás Facebookon közzétett videója, amelyben elmondja, hogy már pénteken közölte a TV2-vel és a sorozatot készítő IKO Műsorgyártóval, hogy lejárt szerződését nem hosszabbítja meg.

Azt is elmondja, hogy az sem igaz, hogy a TV2 rúgta volna ki őt, bármennyire is ezt sugallja a közleményük (az első reakciójuk meg ugye nem is ez volt, hiszen a Sorozatwikinek azt nyilatkozták, hogy furcsállják azt, hogy a színész miért tájékoztatja a nyilvánosságot előbb döntéséről, mint a tárgyalópartnerét, hiszen előrehaladott tárgyalásban álltak a színésszel – vagyis a TV2 sajtóosztálya akkor még elismerte, hogy a színész kezdeményezte a szakítást).

Szabó Kimmel Tamás egyébként azt is elmondta, hogy a TV2 örülhet, ha nem tesz feljelentést rágalmazás miatt.

Klem Viktor már visszafogottabb volt, de posztjából kitűnik, nem feltétlenül fedi a valóságot a TV2 közleménye.

A következő bejegyzés kiegészítés és változtatás nélkül közölhető!Tisztelt nézők, barátaim és mindenki!A Mintaapák…

Közzétette: Klem Viktor Official – 2020. június 8., hétfő

A sorozatba egyébként Kamarás Iván és Makranczi Zalán is érkezik a távozók helyére, valószínűleg a mostani eseményeket látva ők is elgondolkodnak azon, hogy jó döntést hoztak-e…

Összegezve az eddigieket: A Mintaapák a 97. részével lekerült a képernyőről, a koronavírus-járvány miatt. A színészek szerződése április 30-ig szólt, amelyet a TV2 korábbi közleménye szerint legalábbis ők nem hosszabbítottak meg Fenyő Ivánnal. Az ő szerepét veszi át egyébként Kamarás Iván.

A TV2 közben hangos közleményben jelentette be Gát György, a Linda és a Família Kft. alkotójának leigazolását, majd a showrunner másfél hét után távozott – ennek oka nem derült ki.

Tegnap aztán Szabó Kimmel Tamás, ma pedig Kovács Patrícia is bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból, majd a TV2 már fentebb említett közleménye Klem Viktor távozásáról is beszámolt.

Ebben írta azt a TV2, hogy mind Klem Viktor, mind Szabó Kimmel Tamás színészekkel emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.

A sorozatból tehát tulajdonképpen a négy legfontosabb szereplő távozott, egyedül a TV2-höz több szálon, például A piramis című vetélkedővel és a Bödörék sorozattal kötődő Stohl András és a Mészáros Béla által alakított Kovács Miklós nem cserélődött le a 2. évadra.

<