Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Azzal vádolják a Sztárban sztár versenyzőjét, hogy megvesztegette a szavazókat

Miss Mood pulcsit ígért követőinek, ha rá szavaznak a Sztárban sztár-ban, de van aki szerint ez vesztegetésnek számít. Az énekesnő szerint ez hülyeség.

A Sztárban sztár most szombati adásában a nézők úgy döntöttek, hogy Opitz Barbinak kell mennie a műsorból. A kiesésre esélyes másik versenyzőt most azzal vádolják, hogy csalással maradt bent a Sztárban sztár küzdelmeiben.

Azt a feltételezést, hogy én megvesztegetem az embereket, hogy szavazzanak, borzasztóan nevetségesnek tartom.
Akik itt vannak a közösségi oldalaimon, és egyáltalán látják a játékot, azért vannak itt, mert szeretnek és támogatnak, pulcsi nélkül is bíznék a szavazataikban.  Nekik találtam ki egy kis játékot, mert valamivel, úgy érzem, meg kell hálálnom a támogatást! Akik pedig nem követnek (márpedig a tévénézők többsége nem követ), nem is tudnak erről az egészről, de ha látják is a posztomat, nem hiszem, hogy egy Rico x Miss Mood logóval ellátott pulóverre vágynak, főleg ha nem is vagyok kedvencük a műsorban…” – jegyezte meg a nyertesek neve mellett, akiknek egy-egy pulcsit ajándékozott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Halihó Mindenki! ❤ Meghoztam a pulcsi nyertesek nevét! 🙏 Azt a feltételezést, hogy én megvesztegetem az embereket, hogy szavazzanak, borzasztóan nevetségesnek tartom. Akik itt vannak a közösségi oldalaimon, és egyáltalán látják a játékot, azért vannak itt mert szeretnek és támogatnak, pulcsi nélkül is bíznék a szavazataikban. Nekik találtam ki egy kis játékot, mert valamivel úgy érzem meg kell hálálnom a támogatást! Akik pedig nem követnek, (márpedig a tv nézők többsége nem követ) nem is tudnak erről az egészről, de ha látják is a posztomat nem hiszem hogy egy Rico x Miss Mood logóval ellátott pulóverre vágynak, főleg ha nem is vagyok kedvencük a műsorban.. 😂🙈 Köszönöm a figyelmet. És nagyon gratulálok a nyerteseknek, büszke vagyok továbbra is az én kis csapatomra..végtelenül! 🙏❤ Tehát gratulálok: 💜 Mák Vanessza (Facebook) 💜 @_dajnics_dorka_ (Instagram) Kérlek e-mailben, a missmoodmusic@gmail.com címen vegyétek fel a kapcsolatot, hogy mihamarabb a meleg pulcsitokban kuckózhassatok a hideg napokon! 😊🙏

MISS MOOD (@miss_mood_goldsoulrecords) által megosztott bejegyzés,

<