Ms. Marvel: Fotókon az Iman Vellani által alakított új Marvel-szuperhős

A Ms. Marvel új forgatási fotói mutatják meg először Kamala Khan szuperhősnő jelmezét a Marvel Filmes Univerzumban.

A készülő Disney+ sorozatot a 2019-es D23-on jelentették be a She-Hulkkal és a Magyarországon forgó Holdlovaggal együtt, a Marvel Studios által fejlesztett második hullám részeként. A Ms. Marvel főszerepében az újonc Iman Vellani alakítja a képregényekből ismert, rajongók által kedvelt hőst, aki egy pakisztáni-amerikai tinédzser.

A Ms. Marvel kezdeti bejelentése után a sorozat viszonylag gyorsan haladt előre. A Marvel Studios 2020-ban kezdte el a sorozat gyártását, és nem kellett sokáig várni, hogy néhány forgatási fotó felbukkanjon. A jó hír a Marvel számára, hogy a forgatási fotók nem voltak túlságosan árulkodók…

Sok rajongó meglepetésére már láthattunk néhány felvételt a Ms. Marvelből, köszönhetően annak, hogy a Marvel Studios tavaly év végén megosztott egy korai előzetest. Ezek közül a felvételek közül azonban egyik sem mutatta Iman Vellani-t Kamala Khan tényleges Ms. Marvel jelmezében.

Most a Just Jared közzétett egy új sorozatot a Ms. Marvel forgatási fotóiról, amelyeken Kamala Khan a szuperhősjelmezben látható. 

iman-vellani-in-ms-marvel-costume-11 iman-vellani-in-ms-marvel-costume-03 iman-vellani-in-ms-marvel-costume-02