Nádai Anikót azonnal műteni kell

“Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot. Mint tudjátok ez az év nem kímél…. Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra.” – írja Anikó, aki azt is elárulta, hogy már holnap megműtik.

“Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte.” – írja az Instagram oldalán egy fekete szalag és egy járj el szűrésre hashtag kíséretében.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan milyen okból kell műteni a műsorvezetőt, de a hozzászólók endometriózisra következtettek, amely összenövést, cisztákat vagy csomókat okoz a petefészekben.  Az biztosnak tűnik, hogy valamilyen daganatot találtak Anikónál, ami azonnali beavatkozást igényel.