Filmek, sorozatok, kultúra

Nagy az összhang a Mintaapák 2. évadának főszereplői között

Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes között remek munkakapcsolat van már egy nap után is.

A Jóban Rosszbanból, a Korhatáros szerelemből, az Ízig-vérigből, a 200 első randiból és számtalan színdarabból ismert Száraz Dénes kapta dr. Molnár Tamás szerepét a TV2 sorozatában. A színész már a harmadik új főszereplő Makranczi Zalán és Kamarás Iván mellett.

„A Miklóst játszó Mészáros Béla a barátom húsz éve, osztálytársam volt a főiskolán. Makranczi Zalánnal már a főiskola előtt találkoztunk, amikor a Nemzeti Akadémiára jártunk. Még együtt is laktunk egy évig albérletben. Kamarás Ivánnal egyszer dolgoztunk együtt egy tévéműsorban. Őt ismerem legkevésbé.

Egyszerűbb így, az első szintet, az összeismerkedést, összeszokást már átugorhatjuk. A munka megint más, de biztos, hogy így egyszerűbb. Kivételes eset, hogy Béla a barátom, de Magyarországon olyan kicsi a szakma, hogy nem tudsz olyannal forgatni, akit valahonnan ne ismernél” – mesélte a színész a Borsnak.

„Iván és Zalán már megkapták a szerepet, csak azt nézték, hogy én beleillek-e a képbe, hogy működünk együtt. Inkább olyan volt, mint egy fél forgatási nap, jelmezben, sminkben, ezért annyira nem izgultam. Több volt bennem a drukk, mint a többiekben, nekem nagy volt a tét. Színházban jobban izgulok, ott nem lehet leállni és újrakezdeni” – tette hozzá.

<