Filmek, sorozatok, kultúra

Nagy bejelentésre készül a The Walking Dead stábja

Jövő héten kiderül mikor kapjuk meg a The Walking Dead 10. évadának utolsó részét.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a Comic Con @ Home nevű rendezvényen megkapjuk a The Walking Dead 10. évadának utolsó részét, de most úgy tűnik az eseményen csak azt fogják bejelenteni, hogy mikor kerül vetítésre a több mint 3 hónapja várt utolsó epizód.

A The Walking Dead 10 leginkább felkavaró jelenete

Angela Kang a közösségi oldalán jelentette be, hogy július 24-én pénteken, a Comic Con @ Home alkalmával leplezik le a dátumot.

A Greg Nicotero által rendezett évadzáróban Beta (Ryan Hurst) a Suttogó-háború utolsó – Trónok harcát idéző – csatáját indítja Alfa (Samantha Morton) meggyilkolása miatt. A tizedik évad utolsó előtti – Torony című – epizódja azzal fejeződött be, hogy Beta a járkálókból álló hadseregét a kórházi torony rejtekhelyére vonul, ahol csapdába esnek Alexandria, Hilltop és Oceanside közösségek túlélői, beleértve Gabriel atyát (Seth Gilliam) és Negant (Jeffrey Dean Morgan) is.

10 The Walking Dead szereplő, akinek nem ott és nem akkor kellett volna meghalnia

Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Kelly (Angel Theory), Luke (Dan Fogler) és mások merész menekülési kísérletet tesznek, miközben Maggie (Lauren Cohan) visszatér Virginiába és megismerkedik a Suttogókkal.

Máshol Aaron (Ross Marquand) és Alden (Callan McAuliffe) egy rejtélyes álarcos személlyel találkozik, míg Virgil (Kevin Carroll) – egy magányos túlélő, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy Michonne (Danai Gurira) Rick Grimes (Andrew Lincoln) keresésére indul – visszatér egy új és meglepő céllal.

Top10 – A The Walking Dead 10 legjobb búcsúepizódja

A The Walking Dead stábja több mint 100 napja nem tud forgatni a koronavírus-járvány miatt, emiatt a sorozat 11. évada csak 2021-ben érkezik majd. A sorozat ezzel együtt továbbra is hosszú évekre tervez, itt szedtük össze nagyjából mi jöhet majd az elkövetkező években.

<