Nagyon hallgat a Disney a HAN SOLO mozifilmről

Május 24-én már a magyar mozikban is megnézhetjük, hogy találkozott Solo kapitány Chewie-val, és hogy tett szert a Millenium Falconra. De sehol egy előzetes. 

A Lucasfilm a napokban kiadott rövid leírása szerint a történet Solo fiatalkoráról szól majd, aki veszélyes alvilági kalandokba keveredik, miközben megismerkedik Chewbaccával, és Lando Calrissiannal. Vagyis pontosan annyit tudatott velünk a stúdió amit már eddig is tudtunk…

A filmet Ron Howard rendezi, aki csak a nyáron vette át a film rendezését a kirúgott Christopher Miller és Phil Lord párosától, akiktől a Disney azért vált meg, mert nem egyeztek a nézeteik a Han Solo-film kreatív döntéseivel kapcsolatban.

A címszerepet Alden Ehrenreich alakítja, Donald Glover lesz Lando Calrissian, Woody Harrelson pedig az ifjú Han Solo mentora. A fontosabb női szerepeket Thandie Newton és Emilia Clarke alakítják majd.

A fentieken kívül sok minden nem nagyon tudható. Az mindenesetre elég szokatlan, hogy néhány hónappal a bemutató előtt sehol egy előzetes vagy egy hivatalos fotó.

Az amerikai bemutató május 25-én esedékes, itthon egy nappal korábban május 24-től lehet megnézni a mozikban.

Szólj hozzá