Natalie Portman felpakolt némi izmot a Thor: Szerelem és mennydörgés kedvéért

Azt már jó ideje tudjuk, hogy Natalie Portman nem csak mint Jane tér vissza a Marvel-univerzumba, hanem egy ponton a női Thorként fog megjelenni a Thor negyedik részében, a Thor: Szerelem és mennydörgésben és úgy tűnik, hogy elég komolyan veszi a szerepet.

A 39 éves színésznőről kiszivárgott pár forgatási fotó, ezeken, ha nem is leszálkásított izmokat láthatunk, de látványosan zömökebb lett a testalkata, sőt az egyik fotón még a dinnyecipelős, vagy inkább Mjölnirtartó kartartás is megfigyelhető.

Natalie Portman Thor Szerelem es mennydorges Natalie Portman Thor 4 Natalie Portman Thor 4 forgatas

A képeken felül pár videó is kikerült a Twitterre, ezek egyikén valószínűleg éppen Jane Foster Thor-rá való átalakulását láthatjuk, igaz nem Natalie Portman, hanem a dublőre előadásában.

Hogy a képregény egyik ikonikus momentuma miként fog megelevenedni a filmvásznon, azt egyelőre csak találgatni tudjuk, de ha ilyen jól haladnak a forgatással, akkor 2022 május 6-án meg is nézhetjük, ekkor lesz ugyanis a film bemutatója.

Már csak azért kell szurkolnunk, hogy addigra már mehessünk is moziba.

Hogy egy ilyen kipattintós hadművelet mennyire nem egyszerű, arról ebben a cikkünkben írtunk Alicia Vikander és a Tomb Raider kapcsán.