Hír és közéleti magazin

Ne dőlj be a MOVIEFLIX streamingszolgáltatásnak

Remek ajánlat jött velünk szemben a Facebookon.

A streamingszolgáltatások korát éljük, így egyre-másra indulnak újabb csatornák, amelyek végtelen mennyiségű filmet és sorozatot ajánlanak apró pénzért.

Hazánkban ezen a téren az HBO GO szolgáltatása jár az élen, de gőzerővel folyik a magyar feliratok és szinkron gyártása a Netflix tartalmakhoz is, miközben az Amazonnál is egyre nagyobb a sürgés-forgás a magyar nyelvű tartalmakat illetően. A globális versenybe új szereplőként belépett a DC Universe, de alakul az Apple és a Disney streamingszolgáltatása is, nem mellesleg az HBO (és a hozzájuk tartozó Cinemax) is még inkább belehúz ezen a téren, hiszen jön majd az HBO Max, amely -valószínűleg- a GO-t váltja majd. Na de. Ahogy a streamingszolgáltatók, úgy a csalók is szaporodnak.

Nemrég egy visszautasíthatatlan ajánlat jött velem szemben a legnépszerűbb közösségi oldalon. Nem kevesebb ígért és állított, minthogy jobb szolgáltatás, mint a Netflix és Magyarországon ingyenes…

A kattintást követően el is jutottam a newslifeonline.com weboldalra, ahol egy MovieFlix nevű szolgáltatást kínálnak. Az Index logójával az olvasók kegyeiért megtévesztéséért csatába álló portál azt írja, hogy (sic!)

A Netflix a héten több ezer Magyar felhasználót vesztett el, egy versenytárs által nyújtott szolgáltatás miatt, amelyet a közelmúltban tettek közzé és ingynesen elérhetővé a Magyar embereknek

További érvként HD-minőségű filmek és sorozatok KORLÁTLAN választékát ígérik:

Az új szolgáltatást MovieFlix-nek hívják, és a Netflix-hez hasonló streaming szolgáltatást nyújt, rengeteg extrával. Úgy tűnik, sokkal gyorsabb, tisztább mint a Netflix, és jelenleg ingyenes hozzáférést biztosítanak az első 5000 embernek, bár úgy hallottuk, hogy már közel állnak ehhez a számhoz. A HD-filmek és TV-sorozatok közel korlátlan választékával, amelyeket csodálatos minőségben és gyorsasággal játszat le, nem is csoda, hogy több ezren váltottak a MovieFlix-re kiadása óta, 3 hete. A MovieFlix elmondta, hogy 1 augusztus, 2019 vasárnap az utolsó nap amíg ingyenes a regisztráció.

Ha a páratlan magyarsággal megírt ajánlat még nem is lenne gyanús, ezen a ponton már azért el kellene gondolkodnunk:

  • Adja meg a nevét és hitelkártya adatait, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy valóban Magyarországról származik (kártyája nem kerül terhelésre, ugyanis a regisztráció 100% ban INGYENES).

Természetesen a 3 jegyű biztonsági kódot is elkérik, vagyis a visszautasíthatatlan ajánlatnak köszönhetően pillanatok alatt hozzáférést adunk illetékteleneknek a bankkártyánkon található pénzhez.

Még mindig nem győztelek meg? Akkor olvasd el a cikk alján található kamukommenteket.

Na de a lényeg: természetesen nincs MovieFlix. Adathalász csalás, hitelkártya adat eltulajdonítás csalás viszont van.