Hír és közéleti magazin

Negan él! Váratlanul vadonatúj The Walking Dead-történet került elő

Július elsején debütál majd a 36 oldalas, fekete-fehér képregény, amelyből azt tudhatjuk meg, hogy mi történt Negannel a 174-es szám eseményeit követően.

Tavaly nyáron megdöbbentő hirtelenséggel bejelentették, hogy a The Walking Dead képregényfolyamának 193. száma egyben a sorozat utolsó darabja is, lezárták a történetet.

A hír még annak ellenére is letaglózta a rajongókat, hogy azért eközben a The Walking Dead tévés (és mozis!?) univerzuma eközben szépen bővül, hiszen előzetesen nagyon nem volt benne a levegőben a lezárás.

Ez jöhet a The Walking Deadben a következő években

Most azonban hasonló hirtelenséggel örömhír érkezett a képregények háza tájáról, ugyanis bejelentették, hogy Negan él! (Negan Lives!) címmel egy vadonatúj kiadvány jelenik meg, természetesen Negannel a főszerepben.

Negan él képregény

Július elsején debütál majd a 36 oldalas, fekete-fehér képregény, amelyből azt tudhatjuk meg, hogy mi történt Negannel a 174-es szám eseményeit követően, amikor is Maggie szembesíti őt tetteinek súlyával és következményeivel.

Az alkotók elmondása szerint a kizárólag nyomtatásban megjelenő különkiadással a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került képregényboltokat kívánják segíteni, az üzletek ugyanis a bevétel 100 százalékát megtarthatják.