Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Nem akármilyen filmhez hasonlították a készülő The Walking Dead-filmet

Scott M. Gimple szerint a Rick Grimes főszereplésével készült első The Walking Dead-film olyan lesz, mint az X-Men-univerzum legkeményebb darabja, a Logan.

Andrew Lincoln két évvel ezelőtt szállt ki a The Walking Dead sorozatból, de néhány hónappal a távozását követően bejelentették, hogy 3 film is készül a főszereplésével, amelyek tovább bővítik majd a The Walking Dead univerzumát.

Scott M. Gimple producer elég érdekes dolgokat árult el a film kapcsán a Comic Con @ Home alkalmából, többek közt a Farkas (Rozsomák) szólótörténetét bemutató, igencsak kiválóra sikerült Logan című filmhez hasonlítva azt.

“Nem kell minden X-Men-filmet megnéznünk, hogy élvezni tudjuk a Logant” – kezdett bele a mondandójába a producer. “Persze a Bosszúállók: Végjáték is egy remek film, de nem működött volna a szólófilmek nélkül. A Logan pedig működött, önálló filmként is. Persze nem feledjük, hogy Rick milyen tapasztalatokat gyűjtött az eddigi kilenc évad során, de most egy teljesen más helyszínen és más körülmények között leszünk.” – tette hozzá, majd rátért arra, hogy akárcsak Maggie, úgy Rick is egy teljesen új személy lesz még azok számára is, akik ismerik őt.

“Ricknek múltja van. De ez a történet a jelenben játszódik és bár a múltja meghatározza őt valamennyire, de egy nagyon más Rick lesz akit látni fogunk. Akik nem látták a sorozatot azt fogják mondani: Ő az a fickó? Megakarom ismerni a múltját!” – vagyis Gimple azt gondolja, hogy a The Walking Dead-filmek a sorozatnak is új nézőket hozhatnak.

A The Walking Dead-filmekkel kapcsolatban nemrég Robert Kirkman is elmondta a véleményét, szerinte a koronavírus-járvány miatti kényszerű leállások csak jobbá teszik a filmet, erről bővebben itt írtunk:

Jó hírek érkeztek a készülő The Walking Dead-filmről

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<