Nem akármilyen filmhez hasonlították a készülő The Walking Dead-filmet

-

Andrew Lincoln két évvel ezelőtt szállt ki a The Walking Dead sorozatból, de néhány hónappal a távozását követően bejelentették, hogy 3 film is készül a főszereplésével, amelyek tovább bővítik majd a The Walking Dead univerzumát.

Scott M. Gimple producer elég érdekes dolgokat árult el a film kapcsán a Comic Con @ Home alkalmából, többek közt a Farkas (Rozsomák) szólótörténetét bemutató, igencsak kiválóra sikerült Logan című filmhez hasonlítva azt.

“Nem kell minden X-Men-filmet megnéznünk, hogy élvezni tudjuk a Logant” – kezdett bele a mondandójába a producer. “Persze a Bosszúállók: Végjáték is egy remek film, de nem működött volna a szólófilmek nélkül. A Logan pedig működött, önálló filmként is. Persze nem feledjük, hogy Rick milyen tapasztalatokat gyűjtött az eddigi kilenc évad során, de most egy teljesen más helyszínen és más körülmények között leszünk.” – tette hozzá, majd rátért arra, hogy akárcsak Maggie, úgy Rick is egy teljesen új személy lesz még azok számára is, akik ismerik őt.

“Ricknek múltja van. De ez a történet a jelenben játszódik és bár a múltja meghatározza őt valamennyire, de egy nagyon más Rick lesz akit látni fogunk. Akik nem látták a sorozatot azt fogják mondani: Ő az a fickó? Megakarom ismerni a múltját!” – vagyis Gimple azt gondolja, hogy a The Walking Dead-filmek a sorozatnak is új nézőket hozhatnak.

A The Walking Dead-filmekkel kapcsolatban nemrég Robert Kirkman is elmondta a véleményét, szerinte a koronavírus-járvány miatti kényszerű leállások csak jobbá teszik a filmet, erről bővebben itt írtunk:

Jó hírek érkeztek a készülő The Walking Dead-filmről

Kapcsolódó

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Fear the Walking Dead: Újra láthatjuk Madisont?

A Fear The Walking Dead showrunnere beszélt Madison visszatéréséről. Újra láthatjuk a karaktert?

A The Walking Dead stábja megkezdte a forgatásokat

Február 28-án hat kiegészítő/bónusz epizóddal tér vissza a The Walking Dead 10. évada az amerikai AMC képernyőjére. 

Hídépítős The Walking Dead játékot mutattak be

November 19-én jelent meg a Bridge Constructor: The Walking Dead.

Most a címlapon

Flack előzetes Anna Paquinnal

Az Amazon Prime videóra érkezik a Flack címet viselő sorozat, amelynek főszereplőjét Anna Paquin alakítja majd.

Előzetest kapott Az űrsepregetők, ami 2021 első nagyszabású sci-fi-je

Jo Sung-hee (A farkasfiú) rendezésében érkezik a Netflixre a következő nagyszabású ázsiai sci-fi, Az űrsepregetők, amelyben hatalmas az univerzum, és tele van értékes szeméttel.

A Keresztanyu sorozat 13. részének előzetese

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 13. része az Elfogatóparancs címre hallgat.

A WandaVision sztárja nővéreiről inspirálódik

A 31 éves színésznő hiába élt évekig nővérei árnyékában, mára már bőven túlragyogta őket a Skarlát boszorkány megformálásával.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet