Nem (csak) CGI-jal hizlalják fel majd 300 kilósra Brendan Frasert

-

A The Whale, azaz A bálna című színdarab, melyben egy kreatív írást oktató tanár elhatározza, hogy halálra eszi magát, óriási siker volt 2012-ben, mely történet 2013-ban elnyerte a Drama Desk Special Award díjat is.

Így aztán nem is meglepő, hogy a filmes adaptáció már készülőben is van, ráadásul a Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky irányítása alatt.

Az írót, aki személyes drámája közepette minden erejével próbálja felkutatni a lányát, a Múmia-filmek sztárja, Hollywood egykori szívtiprója, Brendan Fraser alakíthatja.

A People magazin arról nem számolt be, hogy CGI-vel, némi kosztümös trükkel, vagy receptre felírt hízással lesz-e 270 kilós férfi Fraserből.

Aronosfkynak ez lesz az első filmje a 2017-es Anyám! után, mely Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer, Ed Harris és Javier Bardem főszereplésével készült.

Fraser az elmúlt években leginkább sorozatokban szerepelt, úgy mint a Doom Patrol, A keselyű három napja vagy a Bizalom.

Kapcsolódó

A bálna: Brendan Fraser egy 300 kilós férfit alakít majd új filmjében

Közös filmen dolgozik Brendan Fraser és Darren Aronofsky rendező: a The Whale (A bálna) alkalmával a színész egy közel 300 kilóra hízott remetét alakít, aki halálra eszi magát.

Jön a Keselyű három napja sorozat az HBO Go-ra

A sorozat James Grady kémthrillerjén, illetve a belőle készült klasszikus filmadaptáción (A keselyű három napja) alapul.

Három Stephen King-történetet is feldolgozna a Netflix

Illusztris névsor, konkrétan Ben Stiller, Ryan Murphy és Darren Aronosfky is filmet készítene Stephen King egy-egy története alapján a Netflixnek.

Freddie Prinze Jr. majdnem Batman lett, de Darren Aronofsky ezt nem akarta

Darren Aronofsky rendező az Empire-nek árult el nagyon érdekes dolgokat a tervezett Batman-filmjéről és, hogy miért nem lett végül Batman Joaquin Phoenixből sem.

Most a címlapon

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A Hírstart ajánlata