Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Nem is gondolná, hogy csak három hónapig pornózott ez a pornólegenda

Mia Khalifa most azért küzd, hogy eltávolítsa a videóit a pornóoldalakról. Egyelőre nem sok sikerrel.

Aki valaha is járt már pornószájt közelében, az szinte biztosan belefutott már  a libanoni származású Mia Khalifa nevébe. A még mindig csak 27 éves pornószínésznő videóival tele vannak a legnagyobb pornószájtok, pedig saját bevallása szerint mindössze három hónapig űzte az ipart – igaz a jelek szerint akkor igencsak aktívan.

Mia Khalifa most azért küzd, hogy ezeket a videókat eltávolítsa az internetről, emiatt még petíciót is indított. Khalifa 2014-ben, mindössze 21 évesen kóstolt bele a pornóiparba, de saját állítása szerint nagyon megbánta a dolgot.

Hibát követtem el, ostoba voltam, és durván kihasználták a naivitásomat. Ami történt, az tulajdonképpen a kizsákmányolás egy formája… életem végéig kísérteni fognak azok a felvételek.

– írta a petícióhoz, amelyet azért indított, hogy a két nagy pornóvállalat, a PornHub és a BangBros eltüntesse a videóit, amikből ők – vele ellentétben – máig profitálnak.

https://www.instagram.com/p/CCAbrsgpZUr/?utm_source=ig_web_copy_link

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<